Snapshots från oktober: mode, mat, mingel och möten

TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Oktober blev en osedvanligt intensiv månad för min del med många roliga saker som hände. Här kommer en radda snapshots från det jag roat mig med denna månad, som nu är slut:

Månaden inleddes med mitt mysiga event VIP-bloppis på Hasselbacken, där jag sålde ut både gamla men även en del oanvända plagg till er bloggläsare (och instagramföljare)!

Så roligt att flera av mina vänner valde att kika förbi och fynda! Som Mona, Cissi Wallin, Zinat Pirzadeh, Susanne, Mia, Jessica och några till. Jättekul! Min dotter Elsa fick hjälpa till under dagen. Det blev en del bärande, packande, fixande och trixande. Tack till Palina och Pändy för fint spons till goodiebags.

Underbara Bea Szenfeld är DJ och värdinna på Hasselbacken, i mycket flott sällskap av The Fabulous Mrs Murphy Malin (till höger). I mitten ser ni Susanne Histrup, min gamla kollega från CHIC-tiden! Det var jag som för måååånga år sedan ”upptäckte” Susanne på instagram och övertalade henne att börja blogga. Idag hittar du hennes härliga blogg här.

Mumsig kantarell-toast till förrätt

Efter eventet fick jag och Elsa en god middag på Hasselbacken. Jag har kategoriskt börjat välja vegetariskt allt oftare när jag äter ute nuförtiden. Vet inte varför, bara blivit så!

Kul att se sin styling hamna på omslaget till magasin i butik!

Har hunnit med några pressvisningar för olika PR-byråer och modemärken. Bland annat ett besök hos The PR Agency som jag lånar mycket plagg ifrån, till plåtningar och liknande.

Här hänger fluffiga pälsjackor och sidenblusar på rad…
Sneakermärket Sauconys utbud för våren 2024

Pressvisning för KappAhls vinterkollektion. Så mycket fint! Blev särskilt nyfiken på denna glitterblåsa, den här sammetsklänningen med härliga volymärmar eller den här gosiga tröjan med pärlor. Kände igen tornsviten vid Nybrokajen där visningen var, här intervjuade jag Backstreet Boys för tidningen Frida när de var svinunga (och jag med!) för kanske… 25 år sedan?

Flipperspelet är original från Playboy Mansion (!) som Fredrik köpt på arkadauktion i Paris.

Har hunnit göra två olika hemma hos-reportage för Sköna Hem under oktober. Ett av jobben har jag lobbat för i säkert tre år. Och nu ÄNTLIGEN blev det av!

Längre fram i vinter kommer ni kunna se reportaget som vi fotograferade i Fredrik Robertssons och Johan Hellströms makalöst inredda våning.

Tavlan med textilier har Diana Orving gjort. Till höger en Lars Lerin-målning som paret köpt av Jonas Gardell.
Jaha, här har vi då en glitterblåsa från Prada, specialgjorda plagg och skor från Valentino, särskild gjorda för Fredrik, kreationer från Wihlja och Bea Szenfeld. Och lite Hermès- och Louis Vuitton…

Just nu är 75% av Fredriks kläder på hans utställning på Liljevalchs. Se hans unika samling av couture på ”Klänningen gör mannen, haute couture – en ny era” om du har möjlighet! Jag har ännu inte gått dit, missade premiären pga min mamma som var sjuk och jag behövde fokusera på henne just då med sjukhusvistelse, operation, mm. Suger på denna modekaramell tills senare.

Hann även sladda förbi MQ:s julvisning, som Molino arrangerade så flott på Hotell Diplomat.

Den röda omlottklänningen gissar jag blir populär i jul!
Så vackert arrangerat, nu vill jag börja julpynta…

Vi rivstartade höstlovet med ett mysigt buffébesök hos La Botanica i MOS, som ligger nära där vi bor.

Jag och Elsa var ju där på invigningen och hon har talat sig varm här hemma om de asiatiska läckerbitarna från buffén, för att inte snacka om dessertutbudet sedan dess.

Min dotter Elsa och min man

Hennes brorsor har tjatat i flera veckor på att vi ska gå hit och de blev verkligen överlyckliga när vi äntligen gjorde det också.

Lukas hugger in på tallrik 1 av 25…

Vi såg AIK spela oavgjort på storbildsskärm, samtidigt som vi njöt av god mat från världens alla hörn. Ganska snart stod magarna i alla hörn också.

Enda nackdelen med så här bra dessertutbud är att barnen (och vi) blir kräsna och bortskämda.

Nu kommer det liksom inte att duga med ICA:s pinnglass hemma, i fortsättningen.

Blir du sugen på att besöka La Botanica under höstlovet med din familj så kan det vara bra att veta att de erbjuder höstlovsbuffépriser nu, kolla in här. Gäller enbart vecka 44.

Halloween? Sorry, men denna Foppa-toffla till högtid har vi helt nonchalerat i år. Känns som om hela världen är en levande skräckfilm som det är. Är inte det minsta sugen på att förstärka obehagskänslan med en jävla massa dödskallar och skit. Ursäkta bitterheten här, brukar tycka det är kul med maskerader mm men verkligen noll energi för det just nu. Spolar mycket hellre fram till december! Hur tänker du kring Halloweenfirandet?

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras