Ditt livs form – med 80/20-metoden

 

Nu har du chansen att köpa boken ”Ditt livs form”, signerad av Charlotta! Det här är din konkreta guide på 233 sidor till att skapa balans i livet och navigera rätt gällande kost, träning och vila/återhämtning. 80/20-metoden innebär att du 80 procent av tiden bör leva hälsosamt, medan du skapar utrymme för 20 procent av det vi brukar kallar för livets goda. Att vara i ditt livs form handlar inte om förbud, att ständigt vara på diet och stressa iväg till timslånga träningspass. Nej, här förespråkas livsnjutning, ett glas vin då och då, en riktigt god efterrätt, socialt umgänge men framförallt en realistisk syn på kroppen genom ett fokuserat mindset.

 

 

Boken hjälper dig att effektivisera din vardagsmotion, få en större medvetenhet om mat genom näringslära och träna på att vila. Det är en metod för alla som har tröttnat på jojobantning, humörsvängningar, låg energi och uteblivna träningsresultat. Hög igenkänning, humor och självdistans varvas med coaching i toppklass.

 

Signerat exemplar – perfekt present till dig själv!

 

Oavsett träningshistorik och tidigare relation till mat, får du här proffsiga och konkreta råd gällande en hållbar livsstil. Du förtjänar att komma i ditt livs form och stanna där!

 

OM FÖRFATTARNA

Sabina Dufberg är en av Sveriges främsta träningscoacher med över 25 års branscherfarenhet. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom hälsa, träning och ledarskap och har varit tränare i TV-programmet Biggest Loser.

 

Charlotta Flinkenberg är prisbelönad chefredaktör, författare, journalist och kostrådgivare med drygt 25 års mediaerfarenhet. Sabina och Charlotta har skrivit två böcker vardera tidigare, detta är deras första gemensamma bok.

 

Pris: 199 kr inklusive moms och frakt.

Beställ boken nedan och betala sedan med Swish. Swishnumret och QR-koden är klickbara med förinställt nummer och belopp.
Leveranstid 2-5 vardagar. Ej öppet köp (boken är modifierad/signerad).

    KÖP BOKEN HÄR!
       

      KLICKBARA SWISHLÄNKAR: NR: 123-385 61 50 • QR-KOD