INFO/KONTAKT

 

Flinkenberg Media grundades 2010 av Charlotta Flinkenberg, som är en av Sveriges mest meriterade mediaprofiler. Hon har arbetat som chefredaktör för ett flertal av Sveriges största kvinnomagasin som Frida, Veckorevyn, Glamour och CHIC (den sistnämnda var hennes egen tidningsidé). Flinkenberg var även tidig med digitala satsningar genom sin roll som digital förlagsredaktör på Aller media.

 

▫️Vill du anlita Charlotta som stylist? Läs mer här

 

Charlotta Flinkenberg är även författare och har skrivit tre böcker samt haft ett eget TV-program. Hon är en van föreläsare och skicklig konferencier/moderator.

 

▫️Vill du anlita Charlotta som moderator? Läs mer här

 

Under sin karriär har Charlotta producerat över tusen magasin

 

Charlotta Flinkenberg utsågs till Årets Mediechef av Sveriges Tidskrifter 2011 och tidningarna hon varit chefredaktör för har erhållit ett flertal branschpriser, som exempelvis Tidsams pris 2013 och Årets Marknadsföringspris 2009. Charlotta har två år i rad suttit i juryn för ”Årets Omslag” till Tidskriftspriset och under våren 2024 sitter hon med i juryn för Stockholm Beauty Week Award. Under sin karriär har Flinkenberg producerat över tusen magasin.

 

▫️Vill du anlita Charlotta för skriv- eller redaktörsuppdrag? Läs mer här

 

Sedan 2016 driver hon egen mediaverksamhet med företaget Flinkenberg Media. Charlotta arbetar som stylist, journalist, bloggare, författare, influencer, PR-konsult och driver egen kursverksamhet.

 

▫️Vill du anlita Charlotta för PR-uppdrag eller event? Läs mer här

 

 

Charlotta har 25 års erfarenhet av att skapa professionellt och engagerande content och fokus ligger på underhållande och utbildande material. Hon navigerar ledigt mellan olika mediaplattformar och erbjuder gärna sin mångåriga kompetens för dig och ditt företag.

 

▫️Vill du göra ett samarbete med Charlotta? Läs mer här

 

”Great conversations with the target group means great conversions”.

Med andra ord – storyselling.

 

Kontakt: info (@) flinkenberg.se
Kontakt Viktkurs: viktkurs (@) flinkenberg.se

    KONTAKTFORMULÄR