Min vecka: modeplåtning, presskontor, hotellvistelse

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bra drag på schemat denna vecka, jag har hunnit med många kul saker! När jag är mitt uppe i stressiga perioder känns det förstås inte alltid toppen, men när söndagarna kommer och jag kan blicka tillbaka på veckan som gått och konstatera att jag fått så väldigt mycket gjort så känner jag mig väldigt tillfredsställd.

Förberedde en modeplåtning och då brukar jag (om jag hinner) besöka en del presskontor personligen för att låna kläder och rekvisita till dessa fotograferingar. Jag besökte exempelvis Spalt PR som har vackra lokaler på Sturegatan med flera spännande varumärken. På bilderna ovan ser ni några av designern Lili Jahilos vackra festplagg.

Spalt PR representerar även det hypade sminkvarumärket Charlotte Tilbury som jag nyfiket ska testa. Min dotter skrek rakt ut av förtjusning när jag kom hem med dessa produkter…

Svängde även förbi Star Studio PR som främst lånar ut smycken men som nu även har duktiga couturedesigner Sofia Corneskog i sitt showroom (Sofia känner jag sedan tidigare).

Stylade ett kul modejobb för M-Magasin i veckan där en läsare fick ”göra om” sin man. Alltid roligt att styla ”vanliga människor” som vanligtvis inte är med i modejobb.

Jag har 9 av 10 ggr på mig svarta/grå plagg då jag jobbar. Bekväma och typ ”osynliga”.

Vi plåtade på Scandic Continental och hade bara några timmar på oss att ta fem olika outfitbilder, så det var väldigt stressigt. Men Åke som var huvudperson var värsta proffset, ödmjuk och följsam och levererade som ett proffs – trots att han aldrig gjort detta förut.

Visst blev han stilig? Jag hade som vanligt med mig en otrolig mängd plagg och skor (det måste man ha, inte alltid sakerna passar).

Smidigt nog gick det att låna en sån här bagagevagn från hotellet som jag kunde rulla runt alla påsar och sånt efteråt, tills min chaufför (maken) kom och hämtade mig då vi var klara.

Tornvillan, bredvid Hotell J – det är här man intar frukosten

När jobbveckan var över var det dags för lite kvalitetstid med familjen. Så vi checkade in på Hotell J i Nacka Strand. Här har vi varit förut och vi gillar stället mycket (men vi brukar vara här på somrarna).

Eftersom jag härstammar från Kalix (båda mina föräldrar är födda där) så tog jag västerbottensvåffla med Kalix-löjrom till förrätt

Särskilt förtjusta är vi i J:s restaurang, inredd med marint tema, som ligger en kort promenad från hotellet vid vattnet. Det är en särskild känsla att sitta och titta ut över vattnet när man äter, oavsett årstid.

Så ljuvligt att ta ett glas Prosecco och låta axlarna sjunka och lugnet infinna sig.

Vi enades om att löjromspizzan till förrätt är bland det godaste vi ätit 2023 (och vi har ätit många fina middagar i år!). Herregud alltså. Däremot alldeles för stor portion för en person, man kan LÄTT vara 3-4 personer som delar på denna, om ni nu funderar på att äta på restaurang J den närmaste tiden.

Stabil ryggbiff med sojabakade champinjoner, lönnsirapsglaserad lök, tryffel och puré på jordärtskocka + pommes…

Efter dessert och cappuccino var det dags att tvärsova för hela familjen. Jag och maken hade planerat att ta en drink i hotellbaren men orkade helt enkelt inte…

Vi bodde i två stycken Deluxe Seaview-sviter med stor, privat terrass. Otrolig utsikt!

Min klänning kommer från Odd Molly (finns på halva priset nu! Klicka här) och jag har stylat den genom att drapera den med en gummisnodd på insidan (mitt favorit-stylingknep…). Jacka från Jofama (klicka här) och chelsea-boots från Legero Shoes (klicka här).

Pampig kakelugn i Tornvillan, där frukostbuffén dukas upp.

Tack för den här gången, Hotell J, nu är vi mätta, utvilade, nöjda och har laddat batterierna för ytterligare en novembervecka!

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras