Nytt år, nytt hår – och galapremiär

TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Förra veckan fyllde jag år och då passade jag även på att unna mig själv en liten hårmakeover. Jag har haft min egen hårfärg (i stort sett) de senaste tre åren. Låtit håret vila från blekning och gått till en ekologisk frisör som enbart använder milda växtprodukter för uppljusning.

Detta har lett till att mitt hår har återhämtat sig, blivit längre (än någonsin!) och mycket starkare och friskare. Ekologisk uppljusning innebär dock att det finns en maxgräns på hur stor skillnad som går att göra, just för att man inte använder starka kemikalier. Jag hade hunnit ledsna lite på den varmare nyansen och ville nu ha något kallare. Så jag låtit proffsen på Björn Axén väldigt försiktigt ljusa upp håret, med skonsam toning och slingor, för att gradvis skapa en kallare känsla.

Tänk att jag har så här långt hår, otroligt!

Jag blev jättenöjd med färgen! Bad även frisören att klippa curtain bangs, samma sak som gardinlugg, men låter ju lite sexigare på engelska, hehe… Jag ska be henne att klippa upp just luggen lite mer till nästa besök, för jag upplever knappt själv att jag har en långlugg nu, men det kanske är för att jag inte riktigt lärt mig hur man stylar den!

Efter frisörbesöket i city hann jag inte hem innan jag skulle möta min väninna Lena för att gå på galapremiären av ”Stockholm Bloodbath” på Biograf Sergel. Det var minus 15 grader i Stockholm förra veckan och jag frös som en galning (vilket jag alltid gör). Sladdade in på Zara för att se om jag kunde hitta något på rean till premiären, men icke. Så det blev min ordinarie plan, som fick modifieras något. Min tröja är från Stenströms.

Jag och Lena på röda mattan, rosiga om kinderna, haha

Jag är för gammal för att frysa och vara obekväm, gala eller ej. Fanns inte en chans att jag skulle byta om till en tunn klänning och högklackat, ens för röda mattan. Vanligtvis brukar jag gå all in, men det var förjävla kallt helt enkelt. Jag behöll min vardagsklänning UNDER detta (hade även långkallingar under), samt den stickade tröjan och mina Chelseaboots från Legero. Sedan lade jag till en snygg paljettkjol från By Timo och en tunn paljettopp (samma jag bar på nyår) från Sand. Och så lite blingbling från ByJolima i halsen samt en pälsväska från Bubbleroom.

Efter den skitlånga filmen (2,5 timmar lång!) så traskade vi i snön till efterminglet som var på Medeltidsmuséet. Där hade festarrangören Wonderland Event arrangerat så fint med manlig kör som sjöng Rövarlåten i stämmor från Ronja Rövardotter, gycklare som uppträdde och jonglerade och en del annat med riddartema.

Jag träffade även min kompis Anna Sahlene i vimlet som var snyggare och fräschare än någonsin, trots att hon nyligen genomgått en skilsmässa och precis haft covid.

En mysig kväll i vinterkylan helt enkelt!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras