TJÄNSTER

ARTIKLAR

Charlotta Flinkenberg skriver för några av Sveriges största magasin. Gripande personporträtt, omslagsintervjuer och hemma hos-reportage är exempel på vilken sorts artiklar Charlotta har nischat sig igenom.
Läs mer här!

MODERATOR

Söker ni en skarp moderator till nästa event? Eller en konferencier till en större gala? Charlotta Flinkenberg är en van föreläsare och skicklig konferencier, men över 20 års erfarenhet att leda såväl stora som små event.
Läs mer här!

PR/EVENT

Charlotta har arrangerat och hållit i ett hundratal event av olika storlekar. Från större galor med 600 personer, till mindre shoppingevent och pressfrukostar. Flinkenberg Media erbjuder även mediabearbetning samt koncept för grafisk form.
Läs mer här!

SAMARBETEN

Trovärdighet och kreativitet är två ledord som Charlotta arbetar utefter, i alla sammanhang. Detta gäller förstås även samarbeten på blogg och instagram. Hon erbjuder kreativt content inom olika mediaformat och producerar storytelling som förvandlas till storyselling.
Läs mer här!

STYLING

Sedan sex år tillbaka tar Charlotta uppdrag som stylist, främst för olika magasin. Renodlade modejobb/reportage med modeller och andra karaktärer, varvas med stylingar av kända och offentliga personer, i samband med omslagsfotograferingar.
Läs mer här!

KURSER

Charlottas personliga intresse och erfarenheter av kost och viktminskning har lett till att hon sedan två år tillbaka driver kurser med fokus på hållbar hälsa. Hon är utbildad kostrådgivare och coach och erbjuder två stycken populära onlinekurser. Fler kurser är på väg inom kort.
Läs mer här!