Det tacksamma videoformatet


Ett väldigt effektivt sätt att nå ut med ditt företags budskap är att använda dig av rörligt material. Videoformatet är tacksamt ur flera olika aspekter eftersom det verkligen går att maxa storytelling-styrkan med rörlig information. Här kan vi addera personlighet som kompletterar lite tung information och tydliga grafer och känslomässiga uttryck förklarar exakt vad du och ditt företag önskar kommunicera.

 

Facebook spår att 75 procent av datatrafiken inom en snar framtid kommer att bestå av filmer. Flinkenberg Media hjälper er gärna att ta fram förslag som är anpassade för er målgrupp, syfte och budget. Vi producerar både korta och långa filmer, beroende på i vilka kanaler de ska visas. Vi tar hand om allt ifrån brief, synopsis, casting, styling, filmning, musikval, redigering/klippning samt textning av filmerna.

 

 

Rörligt material bör vara en del av ert företags marknadsföring eftersom det är underhållande, enkelt att konsumera och skapar engagemang – i kombination med en mycket hög ROI. Dessutom så älskar Google (som äger YouTube) rörligt material och ditt företag har 53 gånger större chans att synas på Google om du har en video på din hemsida*.

 

 

Här visas två exempel på filmer i annonssamarbete med Akademikliniken, som Flinkenberg Media gjort för Netstyles räkning.

 

* Källa: Moovly

 

KONTAKTA OSS HÄR!