Bli en fröjd för örat!

 

Poddformatet är unikt som media på det viset att du får åhörarens fullständiga uppmärksamhet. Medan många andra håller på med flera medier samtidigt (scrollar igenom instagram samtidigt som de tittar på TV – så kallat ”second screen”), så är podd en stunds egentid när man vill ha händer och ögon fria. En podd är ett trevligt sällskap i joggingspåret, i kommunaltrafiken, i bilkön, innan läggdags eller när du behöver utföra någon form av monotont arbete (exempelvis måla om staketet) och vill ha underhållning.

 

Flinkenberg Media ser till att du och ditt företag blir en fröjd för örat. Vi hjälper dig med spännande ämnesområden, kommer med förslag på intressanta människor att bjuda in och intervjua, lägger till ljudeffekter när det behövs, styr upp dramaturgin med olika akter och redigerar allt till den optimala poddavsnitts-längden som brukar ligga på 30 minuter. Har ni ingen på företaget som vill/hinner sköta själva snacket i podden så ordnar vi en programledare som gör detta åt er (givetvis i samråd med er först).

 

podd c8 hulda

 

Charlotta Flinkenberg drev den underhållande modepodden ”Kom in i garderoben” tillsammans med modejournalisten Hulda Andersson (känd från SVT:s ”Go’kväll”) för något år sedan. Du kan lyssna på podden här! Som bäst låg podden på 14:e plats över Sveriges mest lyssnade poddar.

 

 

KONTAKTA OSS HÄR!