Vad vill du berätta?


Flinkenberg Media är en byrå som hjälper dig och ditt företag att nå ut med storytelling och kommunikation
. Kanske vill du starta en kundtidning, sätta upp en företagsblogg, starta en podd, producera kortfilmer för sociala medier, arrangera ett lyckat event eller på andra sätt skapa buzz kring ditt varumärke.


Vi hjälper till med allt ifrån idéskisser, kartläggning av målgrupp, produktion, genomförande och uppföljning. Du behöver inte blanda in flera olika byråer eller mellanhänder, utan Flinkenberg Media tar hand om hela processen – ifall du önskar det. Helhetslösningar är vår styrka och gör oss till en trygg och kompetent aktör som kan erbjuda en konkurrenskraftig prisbild.Flinkenberg Media grundades 2016 av Charlotta Flinkenberg, som är en av Sveriges mest meriterade mediaprofiler. Flinkenberg har över 20 års mediaerfarenhet, främst som chefredaktör för titlar som Frida, Vecko-Revyn, Glamour och CHIC. Hon var även tidigt ut med digitala satsningar och transformationsprocesser från print till webb genom sin roll som förlagsredaktör digitalt på Aller media. Charlotta Flinkenberg är även författare och har skrivit tre böcker, haft ett eget TV-program på TV3 och drivit en podd. Hon är en van föreläsare och en skicklig konferencier och har över femton års erfarenhet av att leda stora och små event.


Parallellt med Flinkenberg Media driver Charlotta även onlinemagasinet Netstyle som hon har grundat, samt skriver regelbundet för några av Sveriges största tidningar, som Aftonbladet, Amelia, Damernas Värld, Sköna Hem, Hus & Hem, M-Magasin, Tara, med flera. Flinkenberg fick 2011 priset ”Årets Mediechef” av Sveriges Tidskrifter och tidningen Chef och tidningarna hon varit chefredaktör på har erhållit ett flertal branschpriser genom åren, som exempelvis Tidsams pris 2013 samt Årets Marknadsföringspris 2009.


Charlotta Flinkenberg håller emellanåt kurser inom media och har bland annat lett kurser i hur man gör framgångsrika omslag för Sveriges Tidskrifters räkning och sitter i juryn för ”Årets Omslag” till Tidskriftspriset 2020 (för andra året i rad).Charlotta Flinkenberg navigerar ledigt mellan olika mediaplattformar och erbjuder gärna sin mångåriga kompetens för dig och ditt företag. Hennes främsta tillgång är kombinationen av personligt och humoristiskt tilltal, charmig formgivning och en kommersiell agenda. Transparens och relevans.

Flinkenberg Medias underleverantörer är fotografer, skribenter, formgivare, stylister, makeupartister och redigerare i toppklass. Vi mixar senior erfarenhet med junior tech-kompetens och levererar dynamiska resultat som våra uppdragsgivare blir mycket nöjda med.


Old enough to know better. Young enough to do it anyway…


KONTAKTA OSS HÄR!