MODERATOR

 

Söker ni en skarp moderator till nästa event? Eller en konferencier till en större gala? Charlotta Flinkenberg är en van föreläsare och skicklig konferencier och har över 20 års erfarenhet av att leda stora och små event.

 

 

Från CHIC-galor med över 600 kändisgäster på Berns, till intima mingel med 30 läsare. Charlotta har också agerat moderator i sammanhang som exempelvis pressfrukostar för journalister samt feministiska seminarium och välgörenhetsauktioner för Lauritz.

 

 

Särskilt utmärkande för Charlotta Flinkenbergs insatser som moderator är humorn och förmågan att på ett professionellt och avspänt sätt förhålla sig till de planerade och oplanerade moment som liveframträdanden innebär.

”Som marknadschef för AK har jag samarbetat med Flinkenberg Media vid flera olika tillfällen. Bland annat via pressevent där Charlotta agerat moderator och bistått med själva arrangemanget. Det är alltid lika roligt att samarbeta med Charlotta. Hon är proffsigt kvalitativ, leveranssäker och ett grymt bollplank och idéspruta. A true professional – och dessutom en härlig människa!”

Charlotta Abrahamsson, f.d Corporate Communications Manager, Akademikliniken

 

Flinkenberg Media kan även sätta ihop hela projektet från ax till limpa med gästlista, tema, inbjudningar, och lokal. Läs mer under PR/Event.

 

VILL DU ANLITA CHARLOTTA SOM MODERATOR/KONFERENCIER?
Maila: info (@) flinkenberg.se