Vi hjälper dig att bli ett ”sceni”

 

Om marknadsföring genom print, rörligt, podd eller digitala kanaler är de mest kvantitativa valen med hög räckvidd, så är event det väldigt sympatiska, kvalitativa komplementet. Möten IRL är otroligt viktiga oavsett om de ”bara” handlar om interna aktiviteter inom företaget, som kickoffer, kurser eller inspirerande seminarier – eller om det handlar om stora produktioner för hundratals, kanske tusentals kunder och åhörare.

 

Du behöver inte vara ett geni för att få folk att lyssna eller se dig och ditt företag. Däremot behöver du en scen och någon som hjälper dig att bli ett ”sceni”. Flinkenberg Media ser till att leta upp rätt plats/scen, bjuder in en relevant skara åhörare, skapar maximal mediabevakning kring eventet ifråga och ser framförallt till att dina gäster får en trevlig och spännande upplevelse. Event handlar i mångt och mycket om att skapa minnen. Lyckade event talar folk om under lång tid efteråt. Mindre lyckade event likaså, dessvärre…!

 

 

 

EVENT: Flinkenberg Media har erfarenhet av både intima, mindre grupper på 15 stycken till större sammanhang som 650 personer och direktsändningar i TV. Vi hjälper till med koncept/tema, inbjudan, gästlista, lokalbokning och mat/dryck-beställning samt teknikresurser på plats, goodiebags, mediautskick, pressbearbetning med mera.

 

 

KONFERENCIER/MODERATOR: Kanske behöver ni en moderator till er paneldiskussion? Eller en konferencier för en prisutdelning eller modevisning? Önskar ni någon som kan underhålla på scen och kan lyfta fram ert företag på mässor eller i köpcentrum? Charlotta Flinkenbergs över 20 år långa mediaerfarenhet, både framför och bakom kameran, har gjort henne van att tala och agera inför publik. Under sju år var Flinkenberg konferencier och ledde CHIC-galan, på Berns, inför över 600 gäster. Hon är självgående, avslappnad och trygg på scen och har även lett välgörenhetsauktioner, shoppingevents, modevisningar och företagskickoffer, samt ansvarat för inspirerande seminarier.

 

 

FÖRELÄSNINGAR: Charlotta Flinkenberg föreläser inom ämnesområden som trender, karriär, kreativitet, entreprenörskap och digitala transformationer. Föreläsningar och seminarier skräddarsys efter uppdragsgivarens önskemål.

 

 

Tidigare uppdragsgivare inom event: Aller media, Bonnier Tidskrifter, Lauritz, Computer City/HP, Viking Line, Tuna Park, Vila, Goldwell, Lindex, Colonelle, Sisters, KappAhl, Marknadsföreningen i Helsingborg, Akademikliniken m fl.

 

Foto iStock

 

KONTAKTA OSS HÄR!