Som kläder för hemmet

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Inredning är som kläder, fast för hemmet brukar jag säga. Och nu känner jag att vårt hem behöver en ny garderob. Eller kanske inte en helt ny garderob, däremot ett annorlunda tänk gällande det som redan finns, med inslag av nya kombinationer och vissa nytillskott i form av accessoarer?

Tycker denna soffa är supercharmig! Klicka här

Undrar om jag kan övertala maken att måla trappan kanariegul?

Vi har en riktigt bra bas hemma i och med alla stora rum och det fina ljusinsläppet från olika håll. Sekelskifteskaraktären är också vacker. Men det behövs en del kompletteringar i form av detaljer som exempelvis mer konst (jag vill smacka upp tavelväggar ÖVERALLT), böcker, vissa textilier, några personliga möbler och ett mer genomtänkt uttryck.

Kruka av hallonform, Jotex, klicka här. Canvastavla, Desenio, klicka här. Knallgul lampa, Muuto, klicka här. Korgförvaring, Lexington, klicka här. Barstol, Jotex, klicka här. Lådförvaring, Ellos, klicka här. Väggmatta (älskar väggmattor! Stora och ger ombonat intryck), Jotex, klicka här

Inredning tänker jag lägga mer fokus på under våren. Men först ska jag samla på mig lite inspiration, precis som jag gör när jag planerar klädinköp, eller rensning i garderoben.

Så här ser det ut i vår matsal nu. Och visst, det är fint men lite själlöst. Här ska vackra långa gardiner in tänker jag, ett nytt matbord (detta har vi målat om så många gånger att jag tappat räkningen, dessutom är det faktiskt liiiite för litet, även om det är stort). Jag avskyr stolarna och vill ha något helt annat men maken håller inte med. Tavlor och en massa växter ser jag också framför mig. Gärna en ännu större matta… Jösses. Kommer bli dyrt detta. Wohnzimmer har så himla cool inredning, tycker jag!

Ny färg på väggar och möbler är ett billigt knep att uppdatera ditt hem. Även om det tar TID…

Hur resonerar du kring inredning? Är det något du lägger engagemang, tid och pengar på? Alla dessa tre parametrar är ju viktiga för att få till ett vackert hem. Man behöver kanske inte bocka av samtliga men någon av dem krävs.

Urna, Affari of Sweden, klicka här. Innovativ spegel med trompe l’oeil-effekt, klicka här. Uppladdningsbar lampa, Qeebo, klicka här. Canvastavla, Desenio, klicka här. Skulptur (påminner om mig, minus den tredje tutten, haha), Kähler, klicka här.  Vändbart kuddfodral, Fornasetti, klicka här.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras