Kompismys med bubbel, spa och hotellhäng

Denna veckan var årets hittills mest intensiva så det var skönt att få avsluta den med kvalitativt kompishäng med min bästis HuldaClarion Hotel Stockholm. Sommaren kom tillbaka tillfälligt och solen lyste varmt och hoppingivande på oss.

Vi började med att hänga i deras Elements Spa, där vi drack cava i frostade glas, simmade i den uppvärmda poolen (som delvis är inomhus men även utomhus), skvallrade om allt som hänt sedan senast och kände axlarna sakta sänkas.

Sen sminkade vi oss på rummet och laddade med godis. Är inte alltid förfesten det roligaste när man inte setts på länge?

Därefter promenerade vi ner till restaurangen Eatery i foajén som är lite cajun/tacos-inspirerad. Så skönt att allt är inomhus under samma tak och att det är krypavstånd till rummet så man slipper ta med jacka och kan ha högklackade och vackra skor!

Hulda åt fishtacos och jag tog någon nachotallrik, sedan blev det högrevsburgare.

Och avslutningsvis churros med chokladsås och jordgubbar. Churros är ju en av mina absoluta favoritdesserter! Jag brukar även göra det hemma, faktiskt. Inte så svårt som man tror men ganska tidskrävande.

Fantastisk fotokonst pryder väggarna utanför restaurangen. Eftersom jag och Hulda arbetar som stylister blev vi mycket fascinerade över hantverket bakom bilderna.

Slutligen gick vi upp på rummen och fortsatte snacka. Inte så ofta man får chans att tala till punkt utan att bli avbruten av måsten som att hämta barn från träning, plocka undan disk eller annat. Ja, ni fattar!

Hotellfrukosten levererade!

Ett helt overkligt magiskt mysigt dygn som tog slut alldeles för snabbt! Vi har skrattat och hunnit tala allvar, om livet, om det förflutna, om nuet, om framtiden. Så tacksam över mycket just nu insåg jag, på väg hem från hotellet. Är fulltankad med energi nu, samtidigt som jag är helt slut (blir ju så efter såna här vistelser av märklig anledning…). Tack livet, jag är på en bra plats just nu och ska verkligen göra mitt bästa för att fortsätta njuta av hösten!

Bestieselfie!

Jag hade på mig en krämfärgad sidentopp från Ahlvar Gallery, klicka här (verkar slutsåld i den färgen jag har…). Halsband från pfg Stockholm, klicka här. Armband från Caroline Svedbom. Kjolen är gammal och kommer från Day, du hittar en snarlik här. Pumps från Stinaa J. Clutchen från Zara är asgammal, snarlik hittar du här

 

 

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras