Äter mig igenom februari…

Är det kallt och snö ute så kan man ju alltid roa sig med att… äta! Så har i alla fall devisen varit under februari månad för min del. Några restaurangbesök som varit särskilt uppskattade för min del senaste tiden är följande: födelsedagslunch på Scarpetta by Ingrosso, som min storasyster generöst bjöd på.

Fantastiskt god italiensk mat, särskilt om du gillar pasta i olika former. Scampi-linguinin var en riktig rökare, den kommer jag att beställa igen! Efterrätten med nybakt chokladkaka, hemgjord vaniljglass och brynt smörkolasås var supersmaskig men hade vunnit på att dragit ner liiite på sötman (detta sagt, trots att jag är en riktig gottegris).

Lyxkrogen Noema, på middag med min väninna Kicki! En härlig mix av helt grön förrätt och helt köttköttig varmrätt.

Otroligt att den här lilla gossen har blivit VUXEN!

Och slutligen ännu ett supermysigt besök på vårt stamhak La Botanica (ligger i Mall of Scandinavia, rätt nära oss här i förorten) – för att fira att vår älskade förstfödde son Lukas har fyllt 18 år!

La Botanicas rotisserie skojar man inte bort! Protein är fokus för denna styrketränande gosse.

Lukas uppvaktades med ett PS5, lite nya kläder och slutligen besök med hela familjen på favoritrestaurangen.

Är inte sentimentalt lagd vanligtvis, men fick lite fuktiga ögon när jag tittade igenom gamla bilder från hans uppväxt. Älsklingen! Från en liten plutt till en 185 cm lång muskelsnubbe som äter mer än sin farsa (och morsa) och älskar sin fotboll, mat och AIK mer än allt annat.

Ska ni fira något eller någon familjemedlem är ju La Botanica rätt ställe, eftersom man själv väljer det man vill ha ur det digra dessertutbudet.

Sådärja, nu har jag fyllt på med snabba kolhydrater så att jag klarar mig fram till påsk!

Efter några veckors sus och dus väntar nu lite striktare kosthållning, för att komma tillbaka i mina vanliga rutiner igen – i kombination med att jag ökar upp träningen något. Jag har inte konditionstränat på säkert 1,5 år och det bär verkligen emot att börja springa igen, men jag startade igår och det är liksom bara att bita ihop och genomföra skiten…

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras