31 chica sätt att bära din vita T-shirt

Den vita T-shirten är ett basplagg som kan verka tidlöst och klassiskt, men kanske lite småtråkigt om du har fått idétorka på hur du stylar T-shirten. Det går att uppdatera denna älskade klassiker till en hel del finfina kombinationer så här i sommartid.

Ihop med en kjol

Lite finare och mer detaljrika kjolar eller kjolar med spännande tyg blir extra fina när de downdressas av en tisha upptill. Lek lite med överdelen och pröva dig fram. Antingen låter du T-shirten vara ensamt elegant, eller så ackompanjerar du den med roliga halsband eller kanske en extra topp ovanpå, som en bustier.

Med en liten knut framtill

Knuten ger T-shirten en spännande drapering och visar lite av magen vilket är extra modernt i sommar. Känner du dig inte riktigt redo för navelskådning kan du bära knutvarianten till byxor eller kjol med hög midja, eller ovanpå en tunnare klänning. Knuten kan du även placera på sidan.

Under en klänning

Ett fantastiskt effektivt knep att downdressa en aftonklänning för att göra den mer sportig och vardagsanpassad. I princip alla sorters klänningsmodeller som inte har lång ärm passar med T-shirt under.

I sällskap med jeans

Ett av de mer givna korten i stylingväg är förstås att bära jeans och T-shirt. För att göra denna kombo lite mer fashion kan du tänka på följande detaljer: höga klackar tar looken från byggare Bob till chic. Du kan bära lågskor också men satsa i så fall gärna på roliga accessoarer som fina smycken, skärp, coola solglasögon, skarpa handväskor och kul stylingdetaljer som en scarf knuten runt handleden, en upprullad jeanskant, eller ett oväntat ytterplagg.

Med kavaj eller kostym

T-shirt är ett skönt och luftigt alternativ till en skjorta under din kavaj eller till kostym. Det ger ett avspänt men samtidigt dressat intryck och övriga accessoarer sätter tonen för hur business du vill vara.

Till finbyxorna

Strikta kostymbyxor, byxor med vidd i benen och/eller i djärva färger och mönster – dessa iögonfallande nederdelar matchas bäst med något lugnare upptill: som den vita T-shirten exempelvis.

Med shorts

Jeansshorts är särskilt snygga ihop med vita T-shirts, men testa även mönstrade varianter och olika längder på benen.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras