Viktig information angående mina bloggar!

23 Okt 2017 Viktig information angående mina bloggar!

vikt

Som ni kanske har märkt har jag haft lite dåligt fokus i den här bloggen som heter Charlottas blogg samt i Viktiga bloggen, som är min renodlade tränings- och hälsoblogg. Det har varken blivit hackat eller malet med ojämna uppdateringar med flera dagar mellan inläggen och lågt engagemang från min sida. Som om det inte har räckt med två bloggar har jag dessutom en tredje som handlar om inredning, på Sköna Hem.

 

Jag har efter en tids övervägande nu bestämt mig för att slå ihop Viktiga bloggen med denna blogg, Charlottas blogg (som i huvudsak handlar om mode, skönhet och karriär). När jag tränade som mest så kändes det relevant att ha en separat blogg för min viktresa mm, för att det inte enbart skulle bli inlägg i träningsplagg i min ”vanliga” blogg. Men nu har jag tänkt om. Jag är ingen renodlad fitnessbloggare. Jag är heller ingen renodlad modebloggare. Jag är en heltidsarbetande trebarnsmamma som driver eget företag, som är intresserad av både mode, träning, skönhet, inredning, matlagning och hur man får ihop livet helt enkelt.

 

Nu tänker jag ägna mer fokus på mina sociala medier och mindre fokus på att skriva artiklar för tidningar (som jag gjort de senaste 2 åren). Därför är det viktigt för mig att inte ha för mycket splittrade kanaler både här och där, utan det blir en blogg helt enkelt som får täcka in hela mitt personlighetsregister med både mode, skönhet, träning, resor, arbete, privatliv mm. Och det är DENNA blogg du just nu befinner dig på! Min nischade blogg med inredning kommer jag dock att behålla på Sköna Hem. Alltså – 3 bloggar blir från och med idag 2 bloggar.

 

C8 training

 

Det här kan du som bloggläsare av denna blogg förvänta dig från och med idag: 
• Minst en uppdatering per dag – ofta två inlägg per dag.
• En jämn fördelning av innehållsområdena mode, skönhet, karriär, träning, hälsa och livet i allmänhet.
• En kul och spännande tävling med fina priser och/eller erbjudanden minst en gång i månaden.
• Förutom ökad kvantitet på antal inlägg även ökad kvalitet på bilderna. På fredag går jag en fotokurs och sen blir det åka av med min fina Olympus-kamera. Hejdå suddiga mobilbilder! 😉
• Svar på kommentarer inom samma dag.

 

Jag hoppas att ni kommer att bli nöjda med denna förändring som jag verkligen tror blir ett lyft och uppgradering. Ledsen att ni blivit lite styvmoderligt behandlade som bloggläsare under en period. Men the bitch is back now och vi kommer ha väldigt roligt tillsammans. Tack för att du läser!

7 Kommentarer
 • Petra
  Publicerad 14:28h, 26 oktober Svara

  Gott – följer med 🙂

 • Anna
  Publicerad 05:54h, 24 oktober Svara

  Jag läser allt du skriver och älskar det! En fråga ang Viktiga bloggen, nu när du slår ihop dessa två bloggar: kommer man inte längre kunna läsa äldre inlägg från Viktiga bloggen då?

  • Charlotta Flinkenberg
   Publicerad 21:01h, 24 oktober Svara

   Tack för fina ord, Anna – gör mig väldigt glad att höra! Jodå, alla gamla inlägg från bloggen är ”inhällda” i denna blogg nu i datumordning. Du kan även söka i kategorimenyn till höger. Däremot verkar inte bilderna från gamla bloggen riktigt ha hängt med… Ska kolla vad som hänt. Ska även försöka lägga en separat knapp/flik som man kan gå in på gällande enbart Viktiga bloggen. men de finns redan här inne, bara att söka/leta i datumordning!

 • Karin
  Publicerad 19:54h, 23 oktober Svara

  Tror detta blir toppen! Jag hänger med i ur och skur! ?

  • Charlotta Flinkenberg
   Publicerad 21:18h, 23 oktober Svara

   Vad härligt att höra, Karin! Kram

 • Petra
  Publicerad 18:55h, 23 oktober Svara

  Kul tycker jag!! Att du skår ihop dom..

  • Charlotta Flinkenberg
   Publicerad 21:18h, 23 oktober Svara

   Skönt att höra! Tack för att du läser – och kommenterar så flitigt =)

Skriv en kommentar