Ursäkta röran, vi bygger om!

27 Dec 2017 Ursäkta röran, vi bygger om!

God fortsättning på er! Hoppas ni hade en skön jul. Själv är min ledighet högst begränsad pga min lansering av Netstyle på måndag. Bara några DAGAR kvar nu och jag förstår inte riktigt hur vi ska hinna få till de sista detaljerna och pillet innan premiären… Men så här är det alltid innan mina lanseringar/premiärer! Det är lite rörigt nu och det är för att vi bygger om min blogg, den kommer att flyttas till Netstyle fr o m den 1 januari och äntligen får jag ett bloggtema som jag gillar, som är snyggt, rent, funktionellt med breda bilder och spalter och tydliga rubriker mm. Jag hoppas verkligen ni kommer att gilla allt det nya då det väl är på plats. Här får ni en liten tjuvkik på hur min blogg kommer se ut fr o m nästa vecka!

Nya bloggen

1Kommentar
  • Karin
    Publicerad 09:17h, 27 december Svara

    God fortsättning Charlotta! Ser verkligen fram emot din nya bloggportal! Hoppas du hinner med lite vila mellan varven!!

Skriv en kommentar