Träning med proffsatleter och julstress

14 Dec 2017 Träning med proffsatleter och julstress

Pass

Pass 1

Herregud så långt blogguppehåll! Jag förstår om ni har gjort slut med mig och gett upp hoppet. Förlåt! Jag har varit gräsligt busy och just den här perioden då många andra kanske jobbar några dagar till för att sedan kunna myspysa och käka pepparkaksdeg och pynta granen, så är det årets två värsta stressveckor för mig pga min sajtlansering med Netstyle och boken jag ska skriva med Sabina Dufberg.

För att överleva (typ) prioriterar jag enbart följande saker just nu: jobbet + familjen + träning (inte nödvändigtvis i den ordningen, men ni fattar). Finns INGEN tid för annat. Det innebär att mina sociala medier är lite lidande i någon vecka till, min utväxt i håret hinner jag förmodligen inte fixa förrän nästa år (haha), jag har inte rakat benen sedan i september, jag har inte färgat ögonbrynen, eller gjort pedikyr eller gått på massage eller allt annat jag tänkt göra denna vinter. Jag har inte handlat kläder på kanske två månader, jag tackar nej till samtliga event av jobbkaraktär, jag har lagt ner ambitionen att hinna bygga pepparkakshus denna jul, jag har pausat mitt dressingroom-bygge och jag är en jävligt osocial kompis just nu.

Men det är bara tillfälligt. Jag gör så gott jag kan. Jag vill inte att mina barn och min man ska lida bara för att jag har en sajtlansering och bok på G, så den lilla tid jag har tillbringar jag hellre med dom än dricker glögg med en PR-byrå om ni förstår hur jag tänker.

Eftersom jag behöver återfå min träningsform och kondition efter ett helt ÅRS stillasittande (två år om man ska vara petig men första året var jag bättre på att röra mig till vardags), så har jag fått ett riktigt bra individuellt upplägg av Sabina Dufberg. Vi tränade ihop igår på Sturebadet, en bootcamp hon kör där varje vecka. Jag kom in som den lätt klumpiga, lite smått överviktiga slashasen som inte alls orkade med i alla övningar. Haha… På Friskis och Svettis brukar jag känna mig som den mest atletiska bland alla pensionärer. Här kände jag mig SÄMST. Men skitsamma, jag vet att jag kommer tillbaka. Ge mig några veckor bara så ska ni allt få se! Nu har jag ont ÖVERALLT i kroppen och undrar lite hur det här ska lösa sig, men det är slut på att gnälla för min del. Dags att leverera istället.

Hur mår ni i julstöket?

Pass 2

Pass 3

Pass 4

3 Kommentarer
 • Charlotta
  Publicerad 19:00h, 19 december Svara

  Vad hände med ditt mycket ambitiösa träningsprogram som du presenterade efter sommaren?

 • Karin
  Publicerad 21:10h, 15 december Svara

  Jobbar en vecka till innan lite ledigt från mitt kontor i kommunen. Hösten har varit tuff och tung. Ingen träning och just nu en jäkla massa pepparkakor! Men jag är glad, mår psykiskt bra och träningen plockar jag upp i januari. Över jul och nyår blir det vila.
  Kul att följa dina framfarter!! Kör hårt!??

 • Lotta
  Publicerad 18:38h, 15 december Svara

  ?JAG VILL OCKSÅ TRÄNA HÅRT MED ANDRA LITE SMÅFETA-SLAPPA-SÄMST-I-KLASSEN-MAMMOR med oooomphh och jävlaranamma!!! Kul med en update, vi ses i januari då!?‍♀️GOD HELG!????

Skriv en kommentar