SKRIVUPPDRAG

Sedan 1994 har Charlotta Flinkenberg arbetat som frilansjournalist och skrivit för ELLE, Damernas Värld, Aftonbladet, Expressen, Allt om Resor, Residence, Metro och Amelia. Skrivuppdragen har varit allt ifrån krönikor, personporträtt, kändisintervjuer, dokumentära reportage, till researtiklar och modetexter.

 

Sedan i februari 2016 arbetar Flinkenberg återigen som frilansskribent för ett flertal svenska magasin: Allas, Amelia, Damernas Värld, MåBra, ToppHälsa, ShapeUp, Daisy Beauty, med flera. Parallellt med artikelskrivandet har hon även tjänsten som chefredaktör, AD och marknadsförare av onlinemagasinet mamma.fit, som lanserades i mars 2016, på uppdrag av Olga Rönnberg, en av Sveriges mest framträdande fitnessprofiler.

 

Charlotta är även författare och har gett ut böckerna ”Busenkelt – så blev jag framgångsrik” (en karriärbok), samt ”Viktiga boken – från godisråtta till storlek 38” (om viktnedgång och matmissbruk) på Bonnier Fakta.

 

Pressreleaser, PR-utskick, content marketing och andra kommersiella skrivuppdrag för företagskunder är också aktiviteter som Flinkenberg Media gör med stor passion.

Skrivuppdrag