Shopaholic-filmen

05 Mar 2009 Shopaholic-filmen

bild-210

Om några veckor har den förhandshaussade chic-flicken ”En shopaholics bekännelser” galapremiär. Och det slog mig precis att jag glömt att osa, vilket jag gör direkt i detta nu. ”Klädsel: Moderiktigt” står det på inbjudan. Haha, tack för DEN  specifika riktningen i klädväg. Ska jag vara ärlig så gillade jag inte riktigt boken, men det kan bero på att jag läste den på engelska, på min smekmånad på Barbados då jag var gravid och lite koko i huvudet och ständigt var på spänn efter spontana regnskurar (som visade sig vara väldigt ofta just den perioden vi var där…). Jaja. Jag ska ge filmen en ärlig chans, även om mina kollegor Jenny & Jenny (haha, låter som Ben & Jerry…) inte var speciellt imponerade. Av manuset alltså, men kläderna älskade de i allafall!

Inga Kommentarer
  • Sommartider (ad interim)
    Publicerad 13:19h, 05 mars Svara

    Härförleden kritiserade jag dokusåpaformatet på er sajt. Icke förty, i afton kl. 21:00 på TV3 handlar Lyxfällan just om en ‘shoppingamfetaminist’.

    Bara till att programmera DVD-spelaren så kan man söndagsmorgonslötitta på programmet, och då ‘snabbspola’ reklamsnuttarna, och kanske även en del av programmet.

    Förresten, var det du, chefredaktör Flinkenberg, som utförde fältstudier kring Stureplan för TV3 för ett eller ett par år sedan, och då undersökte vilket bemötande man fick i olika lyxbutiker beroende på vilken klädsel man bar etc ?

Skriv en kommentar