Samarbete: Bättre hy på 90 dagar?

06 Jan 2017 Samarbete: Bättre hy på 90 dagar?

Imedeen produkt

Jag är som många andra förtjust i quick fixes och vill gärna att resultat ska komma DIREKT. Det gäller både färdigheter inom olika kunskapsområden som är nya för mig, träning, kost och liknande. Men jag har av min kloka PT fått lära mig att ”långsammast vinner”, eftersom dessa resultat blir mer hållbara i längden. Medan snabba förändringar lika snabbt drar vidare.

Charlotta portrait Imedeen

Nu har jag fått möjlighet att testa IMEDEENs kosttillskott Time Perfection, som är hudvårdstabletter särskilt anpassade för min hudtyp, alltså kvinnor 40+. Alla säger ju att skönhet kommer inifrån (även om riktigt bra extensions och läppstift inte kan skada!) så nu ska jag undersöka om så är fallet. Du hittar IMEDEENs Facebooksida här och deras instagram här.

 

Det gäller att ha tålamod – jag ska äta 2 tabletter dagligen i 90 dagar och sedan berätta om resultatet här i bloggen. Idag startar jag detta spännande projekt och jag förväntar mig en mjukare, smidigare hud efter mina 90 dagar med IMEDEEN Time Perfection. Hudens undre hudlager (kallas för dermis) kommer att påverkas (hit ner når inte krämer mm) och här finner man hudens byggstenar som kollagen, elastinfibrer och fuktbindande ämnen. Tabletterna verkar ”under ytan” alltså för att stärka hudens underhud vilket ska ge en jämnare och vackrare yta på huden också.

 

Jag har skött om min hud relativt väl de senaste tio åren med avancerad salongshudvård. Varit noga med att skydda huden mot solen, inte rökt, försökt att äta vettigt (har gått mindre bra i perioder…) och sova ordentligt (har även det gått sådär i min stressade vardag). Och när jag tränar intensivt så märker jag stor skillnad på hur både hur och hår mår.

 

Men jag har aldrig någonsin ätit någon typ av kosttillskott eller hudvårdstabletter, så därför är jag väldigt spänd på att se hur både min kropp och hud kommer att reagera på detta! Jag har kikat på innehållslistan och det är ju vettiga saker jag ska stoppa i mig, ett flertal nyttiga vitaminer. Jag är mest orolig över att jag ska KOMMA IHÅG att ta mina tabletter dagligen och har redan skrivit in notiser i min iPhone för att bli påmind om detta.

 

Det här är vad jag ska stoppa i mig; IMEDEEN Time Perfection innehåller följande: fiskextrakt med proteiner och polysackarider (som påminner naturligt om de som finns i huden), LycoPhence GS Forte med tomatextrakt, vindruvskärneextrakt, vitamin C och zink. Vitamin C skyddar cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Zink i sin tur bidrar också till att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal DNA-syntes samt till att bibehålla en normal hud och spelar dessutom en roll i celldelningsprocessen. Priset för en förpackning med 60 tabletter är 581 kr och räcker för en månads behandling. Du hittar IMEDEENs produkter på utvalda apotek och hälsokostbutiker eller så kan du köpa dem här.

 

Imedeen produkt 2

Jag vill poängtera att detta är ett sponsrat samarbete med IMEDEEN men alla mina åsikter kring produkten och dess testresultat är mina egna.

 

DETTA BLOGGINLÄGG ÄR I SAMARBETE MED IMEDEEN

3 Kommentarer
 • Christina Stenberg
  Publicerad 23:04h, 02 januari Svara

  Kan inte hitta vad du tycker efter 2 månaders användning av Imeeden ,hjälpte det ?Har letat i din blogg om uppföljning av testen .vore ju jättebra om du skrivit om resultatet..Hjälp mig hitta ditt svar bland bloggartiklarna???

 • Pia
  Publicerad 22:37h, 07 januari Svara

  Åh har länge funderat om dessa funkar! Bra att du testar, ska spänt följa resultatet. Har testat imedeens tan optimizer för något år sedan och tycker de var super!

  • Charlotta Flinkenberg
   Publicerad 12:54h, 12 januari Svara

   Hej Pia, har också varit nyfiken på deras Tan Optimizer, kanske får ge den kuren en chans lite längre fram också =)

Skriv en kommentar