Röda volanger och sköna dagar

05 Aug 2017 Röda volanger och sköna dagar

red dress

Tre veckors semester med bilresa ner till Italien, via västkusten och genom Tyskland är nu över. Det har varit helt ljuvligt emellanåt, lite konflikter då och då med bråk (det blir ju så när fem viljestarka människor ska sitta i en bil och kompromissa – kan bli trångt ibland även om vi har en stor bil…) men största delen av tiden helt underbar avkoppling med min familj. Jag har slappat, umgåtts med dem jag älskar mest, jobbat skitlite (får jag sota för nu men någon gång måste man liksom logga ur), solat en del (haft SPF 50 på stora delar av kroppen men ändå fått mkt färg!), badat som en galning, missfärgat blekningen i hålet pga solen (slarvade med solhatten), ätit och druckit som en äkta livsnjutare (men ändå lite besviken över utbudet av mat i norra Italien, ganska medioker kryddning och påvert utbud) och SOVIT.

Och struntat rätt hårt i det här med mode. Det har varit Birkenstocks, platta skor och badtofflor dagarna och kvällarna i ända. Och inget strykjärn fick följa med, därför lät jag denna skrynkliga Lindex-klänning i rött förbli skrynklig som ni ser och låtsades att det skulle vara så. Vill ni läsa mer om tips inför bilsemestern kan ni spana in min guide i min Sköna Hem-blogg.

Känns vemodigt att vara hemma. Vid Medelhavet står liksom tiden stilla, man tar en Aperol Spritz och kollar in solnedgången med sin käresta, skiter i saker som räkningar, huslån, barnens läxor, städning, kravställan från uppdragsgivare och stressen det innebär att vara egenföretagare.

Nu är vardagen snart tillbaka med allt vad det innebär med rutiner, träning, äta på fasta tider och ta tag i entreprenörsbiten med full kraft. Denna höst blir ny på ett annat intensivt sätt än tidigare för mig då jag sjösätter en del nya projekt. Spännande och lite pirr i magen. Hoppas ni har en härlig sommar!

view

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar