Pressbilder för vår podd

12 Jul 2017 Pressbilder för vår podd

Neon sis

Igår plåtade vi pressbilder för vår nya modepodd ”Kom in i garderoben”, jag och Hulda. Vårt motto är ju att vara en roligare och lite mer färgstark podd, vilket vi försökte visa med klädvalet. Våra neonfärgade blusar gör så att det nästan sticker i ögonen…

Neon girl

Eftersom jag är så jäkla blek hade jag grundat med brun-utan-sol, men som vanligt biter den knappt på mina ben och jag hann bara stryka på en insmörjning så för att det inte skulle se helt knäppt ut fick makeupartisten sminka benen inför vissa ombyten, haha…

Legs

Vårt nya avsnitt av ”Kom in i garderoben” finns uppe nu! Vi avhandlar semesterplagg, Hulda lär dig skillnad på kaftan, kimono och tunika, vi är oense om huruvida knytbikinin är fantastisk eller ej, båda konstaterar att vi är helt hopplösa på att packa och jag berättar om när jag tryckte ner 8 par skor på en konferens som varade 3 dagar. Skratt, tips och igenkänning – hoppas ni gillar det! OBS! Vi släpper ännu ett avsnitt om semester om bara en vecka, håll utkik efter det också!

IMG_2014

2 Kommentarer
 • Gonza
  Publicerad 10:01h, 15 juli Svara

  Snyggon! Begåvade sådana!
  Men du querida mia, var kommer blusarna från? Smashing!

 • Johanna
  Publicerad 21:08h, 12 juli Svara

  Hej! Har precis läst ut din bok Busenkelt och vill bara säga att jag blev så inspirerad av den! Så kul att läsa om hur någon verkligen satsat och lärt sig av motgångar den stött på utan att stoppas☺️ Kram!

Skriv en kommentar