Från klackar i stan till hemmakontor

12 Aug 2017 Från klackar i stan till hemmakontor

Black 3

Jag har arbetat en vecka inne i stan, i Bonnier Magazines nygamla lokaler i Bonnierskrapan på Torsgatan i Sthlm, dit alla tidningar och magasin flyttade i måndags. Jag har slutfört ett större projekt där, som redaktör för Amelia Kropp & Skönhet som landar i butik i mitten på september. Veckan som gått har även inneburit en del privata businessmöten med färgstarka powerkvinnor inom media, detaljhandeln, annons och finans. Herregud så många kloka och roliga affärskvinnor det finns! En ynnest att få luncha och nätverka med dom, eftersom jag sitter hemma rätt mycket och agerar i min ensamhet.

black 1

Black 2

Men nu är jag rätt mätt på högklackat och att bära sidenblus på dagtid för en tid. Nu blir det en osminkad look med mystofflor på hemmakontoret istället!

Hemmakontor

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar