Dan före dan före dan…

23 Dec 2017 Dan före dan före dan…

Mitt liv just nu: jobb, familj, träning, sova. Så otroligt monotont. Alla former av omhändertagande av saker som kost, skönhetsvård, socialt liv, shopping, ta hand om huset, städa, blicka framåt – det går bara inte. Jag äter oregelbundet, jättenyttigt vissa mål och enbart mackor vissa dagar. Stressen har yttrat sig i håravfall och torrare hy (spruckna läppar) än vanligt. Jag känner mig svullen, konstant trött, ful och energilös… Men inte olycklig! På något vis så går jag på extrabatterierna. Jag har SÅ mycket roligt att se fram emot och jag vet att det finns ett ljus i tunneln!

När jag befinner mig under så här tung arbetsbelastning så känner jag helt enkelt hur jag sorterar bort saker som jag annars brukar vilja tjafsa om, ha ångest över eller prioritera. Exempelvis så lät jag barnen vara med och klä granen idag. Jag är inget kontrollfreak men granen är liksom MIN. De har sin egen vita plastgran och den får de spöka ut som de vill med knasiga kulor och figurer, men den riktiga granen ska JAG ta hand om, det har alltid varit så. Men jag orkade inte kämpa emot och konstaterade dessutom att ”Herregud, så jävla viktigt är det väl inte med perfekt gran” och dessutom såg jag hur otroligt nöjda tvillingarna blev över att få hjälpa till. Jag har fem cm utväxt i håret och det hade ju varit toppen att få till det innan jul men jag har inte hunnit, så jag rycker på axlarna och tänker locka håret och lyfta det från rötterna med torrschampo på julafton så tänker ingen på det.

Och någon undrade över min ambitiösa träningsplan jag planerade efter sommaren – ja, den har ju gått rakt åt helsike. Nu är jag NÄSTAN på banan igen, har fått ett bra schema av Sabina Dufberg jag ska följa – men jag hinner helt enkelt inte träna som planerat innan årsskiftet eftersom jag lanserar min nya hemsida då. Efter det coolar det ned sig lite och då kommer jag också att kunna komma mer i fas. Jag brukar också sitta och sucka och fräsa över den hopplösa designen i denna blogg, att bakgrunden blir grå på vissa ställen, att det inte går att göra bredare spalter och att typsnittet är som det är. Men jag orkar inte fokusera mer på hur det ser ut nu, för jag flyttar bloggen till min nya portal om bara en dryg vecka och där kommer den bli SÅ mycket snyggare. Så ni får stå ut med bloggens utseende – och min hopplöshet i en vecka till. Det kommer att bli ett riktigt gott nytt år!

Förresten – ett litet stylingtips: om du har en stickad tröja som är lite bylsig, kan du skapa lite roligare form och drapering på den med gummisnoddstricket! Alltså sno ihop lite tyg på baksidan av tröjan med en snodd och sen är du klar.

Vit sweater

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar