Bokkontrakt signat för 2018!

27 Nov 2017 Bokkontrakt signat för 2018!

Avtal 1

Idag skrev jag på ett bokkontrakt tillsammans med min nya partner in crime, fitnessprofilen Sabina Dufberg! Vi skriver en bok ihop om livspusslet för kvinnor med träning, kost, vila och hela paketet som kommer ut hösten 2018 på Bladh by Bladh förlag. Så exalterad över detta! Känns jättekul att få ut boken så snabbt – det här har varit en rask transportsträcka från pitch till avtal och jag och Sabina var oroliga först över att behöva vänta i 1,5 år på att få se vår bok i butik (så lång tid brukar det vanligtvis ta), eftersom vi båda är av den otåliga sorten…. I min svarta anteckningsbok har jag noteringarna från våra möten med det som blev synopsis för denna bok som jag verkligen hoppas att ni bloggläsare kommer att uppskatta! Det är en bok jag själv hade velat läsa, så mycket kan jag avslöja.

Avtal 2

Vi skålade i champagne för kontraktet men sedan väntade jobb hemma för min del. Två andra intressanta möten hann jag med idag också som kan leda till kul samarbeten under 2018 så det har blivit en jobbintensiv dag. Jag fick en flott inbjudan till galapremiären av nya Solsidan-filmen som är ikväll men hoppade över det. Imorgon ska jag nämligen med ett tåg som går 06.05 till Borås… Det gäller att prioritera ibland, även om jag gärna hade sett filmen – men den får jag se vid senare tillfälle. Så GLAD över allt som händer nu i mitt yrkesliv!

Idebok

2 Kommentarer
  • Karin
    Publicerad 06:07h, 28 november Svara

    Grattis Charlotta! Ser med spänning fram emot detta!!??

  • Jessica
    Publicerad 21:12h, 27 november Svara

    Grattis! Känns som 2018 kommer bli DITT år, med all rätt! Skål ??

Skriv en kommentar