BLOGGAR

Charlotta Flinkenberg driver tre stycken populära livsstilsbloggar och har bloggat dagligen sedan 2001. Gemensamt för Flinkenbergs bloggar är självdistans, glimt i ögat och en nära kontakt med läsarna.

c8 new header

CHARLOTTA FLINKENBERG

handlar om Charlottas liv. Yta och allvar i en charmig mix. Vardagsbestyr, dagens outfits, stylingknep och karriärtips varvas med modeinspiration, skönhetsvård och en hel del skor…

Läs Charlottas blogg här!

HEADER Viktblogg ny dec

VIKTIGA BLOGGEN

är inte en vanlig träningsblogg. Här varvas fiaskon med framgångar, pepp med depp och en ärlig inblick i att ständigt kämpa med kosten och ett tidigare sockermissbruk, samt att finna motivation och tid till funktionell och kul träning när man är yrkesarbetande småbarnsmamma med ont om tid.

Läs Viktiga bloggen här!

c8 dromhem

CHARLOTTAS DRÖMHEM

har precis bytt portal och ligger numera under det anrika inredningsmagasinet Sköna Hems hemsida. Här kan läsarna följa ett spännande renoveringsprojekt av familjen Flinkenbergs nyköpta och stora sekelskifteshus. Före- och efterbilder, gör det själv-tips, bakning och inspirerande, vackra bilder är viktiga ingredienser i denna blogg!

Läs Charlottas drömhem-blogg här!