Återhämtning inför nästa vecka

25 Nov 2017 Återhämtning inför nästa vecka

Charlotta

Det blev ju inte särskilt mycket bloggande gjort denna vecka och det beklagar jag verkligen! Jag har varit fullt uppbunden med möten och en massa annat inför uppstarten av mitt onlinemagasin. Samt en heldag med poddinspelning och middag och planering av hur jag ska bygga mitt dressingroom. Dessutom försökt klämma in träning mellan varven, samt logistik med barnkalas, pressvisningar och läxläsning om Vasatiden med min äldste son. Något som också har slukat tid är att läsa och engagera mig i alla förskräckliga berättelser om #metoo från den yrkeskategori jag själv tillhör, journalisterna. Vår grupp heter #deadline och ni har säkert tagit del av dessa under veckan. Kommer att skriva mer om det vid tillfälle.

 

Jag har hunnit med ungefär en tredjedel av det jag hade som ambition, men å andra sidan har jag höga ambitioner med min tid så det brukar innebära att jag får rätt mycket gjort ändå, hehe… Nu väntar en återhämtningshelg med familjen, med lite lussebak och städning/ommöblering i huset och sedan blir det åka av jobbmässigt nästa vecka med kontraktskrivande och resor. Hur mår ni?

Podd

Jag och min poddpartner Hulda på Acast kontor där vi spelar in i studio. Observera skillnaden mellan en vanlig bild tagen med mobil och en proffstagen dito, upptill… haha. 

Inga Kommentarer

Skriv en kommentar